Niersman Bouw Ontwikkeling Vastgoed

Veurseweg 79
2251 AA Voorschoten

T 071 560 13 50
info@niersman.com

Niersman Bouw Haaglanden

Schietlood 16
2495 AN Den Haag

In verkoop

Op veel locaties in de Randstad kun je Niersman tegenkomen. Op deze pagina staat een actueel overzicht van de projecten in verkoop. Bekijk de projectpagina’s voor meer informatie over het aanbod en de contactgegevens van de verantwoordelijke makelaar.

Niersman is bekend als ontwikkelaar van woningen, appartementen, scholen, kantoren, bedrijfs(verzamel)gebouwen en objecten met gemengde functies. Bijvoorbeeld kleinschalige bedrijfshallen met kantoren en complexen met een ondergrondse parkeergarage, winkels in de plint en appartementen daarboven.

We zijn altijd op zoek naar geschikte locaties. Bijvoorbeeld voor binnenstedelijke herontwikkeling. Ondernemend en creatief als we zijn weten we vaak een passende en aantrekkelijke invulling te geven. Uiteraard voeren we die vervolgens met veel plezier en gedrevenheid ook zelf uit.

Door onze flexibiliteit en financieel sterke positie kunnen we zowel kleine als grote projecten aan. Maar altijd staan de behoefte en de kwaliteit voorop. Onze projecten zijn duurzaam en hebben altijd iets bijzonders; daardoor blijft de waarde van het vastgoed hoog.