Niersman Bouw Ontwikkeling Vastgoed

Veurseweg 79
2251 AA Voorschoten

T 071 560 13 50
info@niersman.com

Niersman Bouw Haaglanden

Schietlood 16
2495 AN Den Haag

Werken bij

Bouw en groei mee met Niersman!

Niersman is al meer dan 160 jaar een stabiele bouwonderneming. Een familiebedrijf waar de medewerkers samen het succes en de cultuur bepalen. Met twee vestigingen in de Randstad richten we ons vooral op nieuwbouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw. Maar ook in renovatie, kleinbouw en regulier onderhoud worden onze prestaties door klanten gewaardeerd.

Door ons ondernemerschap, onze flexibiliteit en daadkracht groeien we. Dat is geen doel op zich; belangrijker vinden we dat we voortdurend investeren in innovatie en verbetering. Daarom zoeken onze 120 medewerkers in Voorschoten en Den Haag nieuwe collega’s. Mannen en vrouwen die willen meebouwen aan het succes van Niersman, en zodoende ook willen meegroeien.

De mensen maken Niersman

Bij Niersman geloven we in de kracht van onze medewerkers. Ons team bestaat uit een mix van ervaren vakmensen en jonge nieuwkomers met frisse ideeën, en dat zorgt voor een welkome wisselwerking.

We investeren in onze mensen. De salarissen zijn goed, maar we vinden het ook logisch dat we veel aandacht besteden aan veilig werken en goede arbeidsomstandigheden. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat medewerkers gezond hun pensioen halen. Ook in een sector die bekend staat om de zware beroepen is dat volgens ons mogelijk.

We juichen het toe als medewerkers willen doorleren en doorgroeien. Intern helpen we daarbij dankzij uitdagende projecten en begeleiding door ervaren collega’s, maar ook extern door scholing; vaktechnisch of op het vlak van leiderschap bijvoorbeeld. Er zijn volop kansen voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Dat draagt ertoe bij dat mensen jaren met plezier werken bij Niersman. Net zoals de zeer actieve personeelsvereniging; de feestjes en uitstapjes zijn gevarieerd en worden goed bezocht. Daarmee versterken we het familiegevoel.

Een familie van
vakmensen

Niersman heeft een overzichtelijke organisatiestructuur met korte lijnen, openheid en collegialiteit. Daarbij staan integer, ondernemend en inspirerend centraal. Samen met die kernwaarden – die we al 160 jaar in ere houden – vormen onze medewerkers de belangrijkste bouwstenen.

Wij zijn trots op onze cultuur van vakmanschap, samenwerking en integriteit. We vormen een familie die bestaat uit getalenteerde vakmensen die allen één gemeenschappelijke passie delen: het bouwen van hoogwaardige projecten. Ze willen een knap staaltje werk neerzetten, en bewijzen dat keer op keer. Voor ervaren vaklieden én ambitieuze starters op de arbeidsmarkt die daar vanuit hun hart aan willen meewerken, staat de deur altijd open.

Ontdek jouw toekomst
bij Niersman

Ben jij klaar om deel uit te maken van ons integere, ondernemende en inspirerende team, om mee te bouwen aan de toekomst van Niersman én die van jezelf? Bekijk dan de vacatures! We kijken er naar uit om je te verwelkomen. Staat jouw functie er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie. Voor goede en gemotiveerde bouwkanjers hebben we altijd plek.

Ervaren werkvoorbereider

Als bouwkundig werkvoorbereider zorg jij voor een accurate en gedegen voorbereiding van de projecten, voorafgaand aan en tijdens de bouwperiode, met als doel een correcte, tijdige levering van de voor de bouw benodigde middelen. Als werkvoorbereider heb je de vaktechnische kennis en vaardigheden om taken zelfstandig uit te voeren.

Projectleider

Je bent als projectleider eindverantwoordelijk voor alle financiële, technische, organisatorische, juridische en kwalitatieve aspecten voor de toegewezen projecten. Daarnaast onderhoud je specifiek de relaties met opdrachtgevers en derden.

    Allround timmerlieden

    We zijn op zoek naar een allround timmerman ter versterking van ons team in de afdeling nieuwbouw. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd op één van onze bouwprojecten in de regio.