Niersman Bouw Ontwikkeling Vastgoed

Veurseweg 79
2251 AA Voorschoten

T 071 560 13 50
info@niersman.com

Niersman Bouw Haaglanden

Schietlood 16
2495 AN Den Haag

Projectontwikkeling

Niersman Projectontwikkeling is bekend als ontwikkelaar van woningen, appartementen, kantoren, bedrijfs(verzamel)gebouwen en objecten met gemengde functies zoals complexen met een ondergrondse parkeergarage, winkels in de plint en appartementen daarboven.

Door onze eigen ontwikkelingsafdeling kunnen we adequaat reageren op de marktvraag en nemen we de verantwoordelijkheid door klimaat adaptief en natuurinclusief te ontwikkelen waarvan de toekomstige generaties profiteren. Ontwikkelen is vooruitzien. Hierbij werken we net als bij ons bouwbedrijf: no-nonsense, efficiënt en resultaatgericht.
Als ontwikkelende bouwer hebben we een jarenlange ervaring en kunnen we bogen op een zeer gevarieerd aantal succesvolle projecten door de gehele Randstad. Alhoewel onze focus voornamelijk ligt op nieuwbouw is ook herontwikkeling en transformatie geen onbekend terrein voor ons.

Voor een succesvol project is samenwerken noodzakelijk. Binnen Niersman binden we verschillende disciplines aan elkaar. Intern zijn we bekend met het bouwproces en bouwmethodes en verder stellen we teams samen met de noodzakelijke vakgebieden om zo tot een gedegen plan te komen. Vaak werken we hierbij ook samen met collega ontwikkelaars, beleggers en eindgebruikers om op deze manier onze krachten te bundelen en afname zekerheden te creëren.

We zijn altijd op zoek naar geschikte locaties. Onze kracht ligt in het herontwikkelen van binnenstedelijke locaties en industrieterreinen, maar ook de (gebieds)ontwikkeling van landbouw- of tuinbouwgebied gaan we niet uit de weg. Ondernemend en creatief als we zijn weten we vaak een passende en aantrekkelijke invulling te geven aan een locatie. Samen met de overheid, omwonenden en corporatie, eindgebruiker en ketenpartners creëren we de dialoog en vervolgens het draagvlak voor gebiedsontwikkeling. Binnen de ontwikkeling staan management, financiële slagkracht, risicobeheer en kennis van het bouwproces centraal, waarmee we uiteindelijk een totaaloplossing bieden.
Het uiteindelijke verkoopproces, waarbij we de eindgebruiker een sleutelklare woning of bedrijfspand opleveren voeren we met veel plezier uit: we ontwikkelen en bouwen tenslotte om bij te dragen aan de woningvoorraad van Nederland en streven te allen tijde naar tevreden afnemers.

Door onze platte organisatie zijn we zeer flexibel. Met onze financieel sterke positie kunnen we projecten aan van klein tot groot. Daarbij staan altijd de vraag en kwaliteit voorop en blijft de waarde van het vastgoed hoog.

Hieronder treft u een aantal referentieprojecten aan die door ons zijn ontwikkeld.