Niersman Bouw Ontwikkeling Vastgoed

Veurseweg 79
2251 AA Voorschoten

T 071 560 13 50
info@niersman.com

Niersman Bouw Haaglanden

Schietlood 16
2495 AN Den Haag

Projectleider

Je bent als projectleider eindverantwoordelijk voor alle financiële, technische, organisatorische, juridische en kwalitatieve aspecten voor de toegewezen projecten. Daarnaast onderhoud je specifiek de relaties met opdrachtgevers en derden.

Profiel

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, vernieuwende projectleider met ruime ervaring, minimaal 5 jaar, in deze functie bij een uitvoerend bouwbedrijf (aannemer). Uiteraard heb je een afgeronde HBO bouwkunde opleiding en ben je van nature een leider zonder ‘autoritair’ over te komen. Je bent communicatief vaardig, commercieel en ervaring met zowel grondgebonden als complexe (utilitaire) woningbouw is een pré. Een verantwoordelijke functie met een legio aan kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien. Inbreng van het personeel zelf wordt bijzonder gewaardeerd! 

Verantwoordelijkheden

  • Je bent als projectleider eindverantwoordelijk voor alle financiële, technische, organisatorische, juridische en kwalitatieve aspecten voor de toegewezen projecten. Daarnaast onderhoud je specifiek de relaties met opdrachtgevers en derden.
    • Het leidinggeven aan projectteam(s) en zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting.
    • Het bewaken van het contract, bewaken van meer- en minderwerk, bewaken van kosten, bewaken van juridische aspecten.
    • Eindverantwoordelijk voor het inkopen van materialen en diensten, zodanig dat een juiste prijs-kwaliteitsverhouding wordt gewaarborgd.
    • Zorgdragen voor een optimale klantbenadering gedurende alle procesfasen.
    • Het actief uitdragen en bijdragen aan de uitwisseling, toepassing en verdere ontwikkeling van kennismanagement binnen je projectteams.

    Wij bieden een moderne werkomgeving, een enthousiast team, aansprekende projecten, een passend salaris en secundaire voorwaarden en uitgebreide opleidingsmogelijkheden.

Reactie

Bent u de spin in het web die in een jong en dynamisch bedrijf het als een uitdaging ziet om de verantwoordelijkheid te hebben over de meest uiteenlopende projecten? Dan verzoeken wij u uw sollicitatie voorzien van CV te richten aan HR@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Mochten er geen geschikte kandidaten reageren op deze advertentie, zullen wij zelf onze bekende partners benaderen.