Woningbouw

De Brugwachters

De Brugwachter is in veel opzichten spraakmakend. Naast de fantastische ligging is gekozen voor moderne, robuust uitgevoerde architectuur met opvallende details zoals de spekbanden in het metselwerk en fraaie rode gevelsteen, mooi passend in het straatbeeld van de Rijndijk.

In de ruime woningen op royale kavels grenzend aan het water  is er ruimte om al uw woonidealen te realiseren. Op de begane grond is er een grote woonkamer met open keuken en openslaande deuren naar de diepe achtertuin. De tuin aan het water is voorzien van  een berging. Op de eerste verdieping zijn drie (slaap)kamers en een grote badkamer ingericht met luxe sanitair; een ligbad, inloopdouche en twee wastafels. Op de tweede verdieping is de vierde ruime slaapkamer met aangrenzend een washok en berging. Parkeren kan voor de deur, waar voldoende parkeergelegenheid is.

De royale appartementen worden verhuurd. het betreffen allemaal 2-slaapkamer appartementen met een ruim hoekbalken, een ingerichte keuken en fraaie badkamer.

Het project

Oplevering

2022

Plaats

Leiden

Contractvorm

Bouwteam

Opdrachtgever

Niersman Projectontwikkeling B.V.

Architect

Mulderblauw Architecten

Vergelijkbare referenties

Bouw

Rijzo

Leiden
Ontwikkeling & bouw

Admiraal Residences

Wassenaar
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search